Onderhoud

Dakgoot en zinkwerken in regio Limburg

Zoekt u iemand die dakgoten kan plaatsen? Of zoekt u iemand die uw dakgoot, dakkapel of dakrand kan reinigen?

AHA-dakwerken uit Wellen kan het allemaal. Voor het betere zinkwerk bent u aan het juiste adres. Van een fraaie afwerking bij het plaatsen van een dakgoot tot de betere reiniging van uw dakgoot hebben wij een ruime expertise.

Wij zijn actief in regio Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon, Diepenbeek, Bilzen,...

U kiest en wij plaatsen wat u kiest. Uw wensen komen op de eerste plaats. Wij zorgen voor de kwaliteitsvolle plaatsing of reparatie. U krijgt van ons een uitstekende prijs – kwaliteit en wij zorgen voor een snelle plaatsing of reparatie.

Vraag hier advies of gratis offerte voor onderhoud

Dakgoot in kunststof, PVC of zink repareren

Natuurlijk kunnen wij uw bestaande dakgoot herstellen of vervangen. Uw goot vervangen door een kwaliteitsvol product is ons belangrijkste doel.

Kunststof, pvc of in zink? Geen enkel probleem, hier hebben wij ook een ruime keuze in het aanbod dat op de markt is. Aarzel niet om ons te contacteren en het aanbod samen met u te overlopen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij hoe we op een eenvoudige manier uw dakgoot repareren. Wij komen onmiddellijk ter plaatse en stellen u een aantal oplossingen voor om uw dakgoot te herstellen. We zorgen voor zo min mogelijk overlast en een uitstekende kwaliteit van de herstelling.

Dakgoot schoonmaken

Een dakgoot schoonmaken is voor ons een fluitje van een cent. Op een paar uur werken we dit af en zorgen ervoor dat de verstopte dakgoot weer naar behoren functioneert. Een verstopte dakgoot kan op lange termijn gevaarlijk worden en vocht binnen laten. U kan beter regelmatig uw dakgoot laten nakijken en schoonmaken om schade te vermijden. Contacteer AHA-dakwerken voor een regelmatige controle en periodieke schoonmaakbeurt.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.