Dakrenovatie en daken vernieuwen in de regio Sint-Truiden, Tongeren en de rest van Limburg

Renovatie van uw dak door specialisten in regio Limburg

  • Wenst u uw lekkend dak te herstellen of te vervangen?
  • Wil u uw dak vervangen of uw dak vernieuwen in de buurt van Hasselt?
  • Zoekt u een professionele dakwerker in Limburg voor een dakrenovatie?
  • Gaat u uw plat dak vervangen en zoekt u een dakwerker die dit voor u oplost?

AHA-dakwerken uit wellen is uw specialist in dakwerken en dakrenovaties. Daken repareren, renoveren of nieuw daken plaatsen? Daarvoor kan u bij ons terecht! 

Wij zijn actief in Limburg, meer bepaald in de regio’s Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon, Diepenbeek, Bilzen, …

dakrenovatie - dakpannen

Dakrenovatie met garantie

Uw dak lekt, is aan renovatie toe of moet vervangen worden? Eerst en vooral sturen wij altijd onze expert langs om het dak te inspecteren en samen met u te bespreken wat er juist dient te gebeuren. Onze expert is ook een adviseur inzake de verschillende materialen zoals het gebruik van EPDM of de verschillende soorten dakpannen die er op de markt zijn. Wij geloven in een transparante communicatie om alles vlot en vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast zorgen wij ook voor de nodige flexibiliteit bij uw vraag naar herstelling of dakrenovatie.

AHA-dakwerken uit Wellen zorgt dat de kwaliteit en het rendement optimaal is. Dit omdat de daken geplaatst worden door onze experten ter zake met de nodige expertise en vakmanschap.

Dak vernieuwen kostprijs

Welke materialen dienen er vernieuwd te worden? Zijn het de dakpannen die we vernieuwen? Dient er een nieuwe laag EPDM te worden gelegd? Of moet het dak geïsoleerd worden? Eens onze expert ter plaatse is geweest kan hij nagaan wat er juist dient vernieuwd te worden aan uw dak. Samen zoeken we dan een mooie oplossing om uw dak te vernieuwen en zo tot een duurzaam en prachtig resultaat te komen.

Vraag nu uw vrijblijvende en gratis offerte aan voor dak vernieuwen kostprijs door onderstaand mailformulier in te vullen.

Is uw dak aan vervanging toe?

Kan uw dak niet meer hersteld worden en u moet het dak laten vervangen?
We bespreken samen de verschillende opties die mogelijk zijn om uw dak te vervangen. Daarnaast overlopen we ook de mogelijke materialen die er nodig zijn om het dak te vervangen. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan. Onze experten inzake dakrenovatie zijn op de hoogte van de verschillende opties en prijzen die er zijn om een dak te vervangen. U mag gerust zijn van een betaalbare en eerlijke prijs. Dit omdat we samen met u de verschillende mogelijkheden overlopen. Vraag naar een vrijblijvende offerte!

Dakrenovatie in samenspraak met de klant

Klant is koning en heeft recht op een uiteenzetting van de verschillende mogelijkheden om zo na te gaan wat past binnen uw budget. We streven steeds naar een open communicatie om te vermijden dat u niet op de hoogte bent van onze plannen en onze aanpak van de dakrenovatie. We staan garant voor een snelle en efficiënte service met de nodige flexibiliteit. U bepaalt wanneer iets van start gaat en hoe het gaat gebeuren.

Vragen over dakrenovatie?

Nog vragen over een dakrenovatie of andere dakproblemen? Neem gerust contact met ons op. Wij sturen u de nodige oplossingen om zo te streven naar een nog betere samenwerking met u als klant.

Hoe kan AHA-dakwerken u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.