Dakrenovatie

Renovatie van uw dak door specialisten in regio Limburg

  • Wenst u uw lekkend dak te herstellen of te vervangen?
  • Wil u uw dak vervangen of uw dak vernieuwen in de buurt van Hasselt?
  • Zoekt u een professionele dakwerker in Limburg voor een dakrenovatie?
  • Gaat u uw plat dak vervangen en zoekt u een dakwerker die dit voor u oplost?

AHA-dakwerken is de specialist op gebied van allerhande dakwerken gaande van daken repareren, daken renoveren en nieuw daken plaatsen. 

Wij zijn actief in regio Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon, Diepenbeek, Bilzen, …

Algemene dakwerken met garantie

Wij sturen altijd onze expert langs om eerst het dak te inspecteren en samen met u te bespreken wat er juist dient te gebeuren als uw dak lekt of als u een nieuw dak of overzetdak laat plaatsen. Onze expert is ook een adviseur inzake de verschillende materialen zoals het gebruik van EPDM of de verschillende soorten dakpannen die er op de markt zijn. Wij geloven in een transparante communicatie om alles vlot en vlekkeloos te laten verlopen en wij zorgen ook voor de nodige flexibiliteit bij uw vraag naar herstelling of renovatie.

AHA-dakwerken zorgt door hun vakmanschap en kennis dat ieder dak wordt geplaatst door experten ter zake die ervoor zorgen dat de kwaliteit en het rendement optimaal is.

Dak vernieuwen kostprijs

Welke materialen dienen er vernieuwd te worden? Zijn het de dakpannen die we vernieuwen of dient er een nieuwe laag EPDM te worden gelegd. Eens onze expert ter plaatse is geweest kan hij nagaan wat er juist dient vernieuwd te worden aan uw dak. Samen zoeken we dan een mooie oplossing om uw dak te vernieuwen en zo tot een duurzaam en prachtig resultaat te komen.

Vraag nu uw vrijblijvende en gratis offerte aan voor dak vernieuwen kostprijs door onderstaand mailformulier in te vullen.

Dak vernieuwen kosten

Kan uw dak niet meer hersteld worden en u moet het dak laten vervangen? Vraag gratis meer info over de kostprijs
We bespreken samen de verschillende opties die mogelijk zijn om uw dak te vervangen. We overlopen ook de mogelijke materialen die er nodig zijn om het dak te vervangen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze experten inzake dakrenovatie zijn op de hoogte van de verschillende opties en prijzen die er zijn om een dak te vervangen. U mag gerust zijn van een betaalbare en eerlijke prijs als we samen met u de mogelijkheden overlopen.

Klant is koning en heeft recht op een uiteenzetting van de verschillende mogelijkheden om zo na te gaan wat past binnen uw budget. We streven steeds naar een open communicatie om te vermijden dat u niet op de hoogte bent van onze plannen en onze aanpak van de dakrenovatie. We staan garant voor een snelle en efficiënte service met de nodige flexibiliteit. U bepaalt wanneer iets van start gaat en hoe het gaat gebeuren.

Nog vragen over een dakrenovatie of andere dakproblemen? Neem gerust contact met ons op. Wij sturen u de nodige oplossingen om zo te streven naar een nog betere samenwerking met u als klant.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.