Isoleren van uw dak in de regio Sint-Truiden, Tongeren en de rest van Limburg

AHA-dakwerken uit Wellen isoleert uw dak

De dag van vandaag valt of staat alles met een goede isolatie van uw dak en woning. Het is al wettelijk bepaald dat uw woning volgens bepaalde normen geïsoleerd dient te zijn. Dit om vooral warmte binnen te houden en de koude buiten. Ook om te vermijden dat u stookt voor niks en dat alle warmte verdwijnt. Uw dak goed isoleren is cruciaal als men een nieuw dak laat plaatsen.

AHA-dakwerken kan uw dak isoleren zodat u geen verlies van warmte kent. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van daken kennen wij de verschillende isolatiemogelijkheden die er zijn op de markt.

Soorten dakisolatie

PIR isolatie of PIR isolatieplaten is de meest duurzame manier van isoleren die er bestaat. Deze isolatieplaten dak zijn beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen. PIR gebruiken voor de isolatie van uw dak verzekert u van degelijke kwaliteit en alle thermische eigenschappen die nodig zijn om uw woning voldoende te isoleren. Deze isolatieplaten zijn daarom uiterst geschikt om onder een hellend dak te plaatsen.

Zoekt u ander isolatiemateriaal om uw dak te isoleren? aHa-dakwerken heeft de sleutel voor elk isolatieprobleem. Wij overlopen samen met u de mogelijkheden en kijken na welk materiaal u wenst. Onze kennis op dat vlak bestaat al 25 jaar en wordt steeds uitgebreid met de nieuwe materialen die op de isolatiemarkt komen en beschikbaar zijn.

Vragen over PIR of isolatie van uw dak? Neem contact op met ons

Een plat dak isoleren, kan dit?

Het lijkt een moeilijke opgave maar de isolatie van uw plat dak is mogelijk. Door voldoende te isoleren bespaart u natuurlijk op uw energiefactuur en het is en blijft een goede investering voor de toekomst. Door duurzame isolatie vermijdt u 40% warmteverlies. Gelukkig kan u steeds een bestaand plat dak beter isoleren en kan u zelfs subsidies verkrijgen die u helpen deze investering te maken. Een plat dak isoleren is in de meeste gevallen gemakkelijk via de buitenkant. Dankzij kwaliteitsvolle isolatiematerialen zorgen wij voor de geschikte en rendabele vorm van isolatie op uw plat dak. Wij zorgen er ook voor dat u op de hoogte bent van alle vormen van isolatie die mogelijk zijn alsook welk rendement ze hebben. Zo bent u optimaal geïnformeerd en beschermd tegen warmteverlies.

Gratis offerte aanvragen voor de isolatie van uw dak

Aangezien wij nauwlettend de isolatiemarkt ook op de voet volgen en steeds nagaan welk nieuw materiaal er bij komt en wat de mogelijkheden zijn om te plaatsen, houden wij u ook van de prijsverschillen op de hoogte die er zijn in de verschillende materialen. Wij denken met onze klanten mee en brengen ze op de hoogte als er iets goedkoper beschikbaar is en meer kwaliteit biedt. Het belangrijkste is dat u als klant tevreden bent. Ook dat u op het einde van de rit uw energiefactuur drastisch ziet dalen en ook dat u een goede investering heeft gedaan op vlak van warmtebehoud in uw woning. Wij zijn beter af met tevreden prijs – kwaliteit klanten. Want één tevreden klant brengen er heel wat meer op.

Vragen over dakisolatie? Contacteer ons

Heeft u nog vragen of andere dakproblemen neem gerust contact met ons op. Voor elk probleem is er een bestaande oplossing en anders blijven we samen met u verder zoeken.

Hoe kan AHA-dakwerken u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.