Gevelbekleding plaatsen in de regio Sint-Truiden, Tongeren en de rest van Limburg

AHA-dakwerken uit Wellen: Gespecialiseerd in het plaatsen van Gevelbekleding

Wenst u nieuwe gevelbekleding en wil u uw gevel in een nieuw jasje steken, maar u weet nog niet juist hoe of wat?

Zoekt u verschillende mogelijkheden om uw gevel aan te pakken?

AHA-dakwerken heeft wat u zoekt op vlak van nieuwe gevelbekleding. Van de verschillende soorten steenstrips tot kunststofgevelbekleding, van houten gevelbekleding tot een crepi gevel is voor onze experten geen probleem om deze te plaatsen.

De keuze van materiaal bij een gevelrenovatie is zo uiteenlopend. Bij ons kan u terecht voor professioneel advies. We overlopen graag de verschillende opties samen met u. Zoals ook bij een dakrenovatie is een heldere communicatie belangrijk om samen tot gevelbekleding te komen die u wenst.

Vraag advies of een gratis offerte voor uw gevelrenovatie

Soorten gevelbekleding

De producten die we gebruiken zijn de beste op het vlak van gevelbekleding. Onze doelstelling is steeds opnieuw de kwaliteit te verbeteren en kwaliteitsvolle producten te gebruiken bij uw muurbekleding buiten.

Gevelbepleistering zoals crepi plaatsen

Verschillende soorten crepi om uw gevel aan te pakken en te vernieuwen. Crepi beschermt uw woning tegen vocht en biedt de mogelijkheid te isoleren.

Gevelbekleding hout

Wenst u liever een houten gevelbekleding? Wij hebben verschillende houtsoorten die van nature duurzaam en kwaliteitsvol zijn om uw gevel de uitstraling te geven die u wenst.

Kunststof

Kiest u voor een gevelbekleding in kunststof? Deze zijn haast onverslijtbaar en beschikbaar in verschillende soorten.

Gevelpanelen of gevelplaten

Er bestaan verschillende mogelijkheden en materialen als u kiest voor gevelpanelen of gevelplaten.

Thermowood gevelbekleding

Of bent u op zoek naar een duurzaam en stabiel product voor uw gevel? Dan is thermowood gevelbekleding een oplossing voor u.

Aluminium gevelbekleding

Houdt u liever van aluminium gevelbekleding? Hier vindt u ook verschillende stijlen terug.

Sandwichpanelen gevel

of kiest u voor sandwichpanelen die volledig waterafstotend en brandwerend zijn.

Trespa gevelbekleding

Trespa is ook een duurzame oplossing voor een nieuwe gevel. Bekijk samen met ons de verschillende mogelijkheden die er in trespa bestaan.

De muur kaleien

Nog een andere oplossing om uw gevel te verfraaien is de muur kaleien. Kaleien is schilderen met kalk op de muur. Deze schildertechniek geeft ook een heel goede bescherming voor weer, water en wind aan uw gevel.

Keuze gemaakt voor uw gevelbekleding?

Heeft u reeds gekozen welk materiaal u wenst te gebruiken? Vraag dan nu een gratis offerte voor uw gevel

Wenst u een uiteenzetting van de verschillende soorten gevelbekleding om na te gaan welke bij u past, neem dan ook met ons contact op.
Onze experten staan u bij met raad en daad en hebben goede kennis van alle materialen en mogelijkheden die er voor uw gevel bestaan.

Heeft u nog vragen of wenst u informatie over onze andere projecten die wij hebben? Neem gerust contact op met ons. Wij staan u bij om u gerust te stellen, u meer informatie te verschaffen over de door u gevraagde producten en materialen, oplossingen te zoeken en een goede prijs te garanderen voor wat u wenst.

Hoe kan AHA-dakwerken u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.