Dakvensters en koepels

Experts inzake dakvensters en koepels

AHA-dakwerken is expert in het plaatsen van dakvensters en koepels. Dit plaatsen vergt nauwkeurigheid en precisie. De kans dat er iets fout loopt als uw raam niet correct geplaatst wordt door een specialist met kennis ter zake is groot. Er kan namelijk vocht en tocht binnenkomen wat niet de bedoeling is. Dit plaatsen vergt letterlijk precisiewerk op de millimeter. U bent zeker van de kwaliteit als u een raam bij ons besteld en laat plaatsen. De prijs – kwaliteit is nog steeds de beste balans in deze investering.

Koepel plaatsen op een plat dak

U wenst meer licht en wil een koepel plaatsen om uw huiskamer of andere kamer te verlichten met natuurlijk licht. Als u een plat dak heeft dan is een lichtkoepel heel eenvoudig te plaatsen om de donkere ruimten gezelliger en helderder te maken.

Een lichtkoepel bestaat in verschillende materialen en kleuren. Ook zijn er verschillende vormen en afmetingen inzake koepels. AHA-dakwerken kan u helpen met de juiste afmeting voor de hoeveelheid lichtinval u juist wenst in uw woning.

Koepel laten plaatsen? Klik hier voor een gratis prijsofferte

Wij zijn actief in regio Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon, Diepenbeek, Bilzen,...

Veel lichtinval is belangrijk in uw woning. Zeker onder het dak of op zolder heeft men licht nodig om de kamer smaakvol in te richten. Een dakvenster of velux is hier de ideale oplossing om te zorgen dat er meer licht binnen komt. Het aanbod van dakramen is zo uitgebreid dat u zeker de perfecte oplossing vindt voor uw lichtprobleem.

Onze vakmensen kennen het assortiment dakramen vanbinnen en vanbuiten en kunnen u raad geven welk venster er nu wel of niet bij u past.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte? Verstuur ons een e-mail door je gegevens in te vullen en een bericht achter te laten.